اسباب کشی که کردیم خونه جدید ، محل جدید، چیدمان جدید و همه و همه باعث شدند حالم خوب بشه، اینکه خودم می تونم هر موقع خواستم برم بیرون و نیاز نیست با تاکسی برم یا منتظر همسرم بشینم،که خسته می شه ر بتونه نتونه؟؟ الان همه دلتنگی ها و دوری ها پشت این حال خوب قایم شدند و یه سد بزرگ شده که فعلا دسترسی ندارم بهشون، دنیا رو از یک زوایه دیگه دارم می بینم، هر موقع حسهای بد و دلتنگی و سختی و غربت تو ذهنم میان سریع پسشون می زنم و در واقع این نو شدن اینقدری درشت و تو چشم هست که اون ریزها اجازه رشد ندارند و درجا می زنند، هر موقع دلم هوایی دوست یا خانواده می شه سریع حواسم رو پرت می کنم کاری که قبلا خیلی سختم بود، در واقع نعمت بزرگی هست کاش همیشه می تونستم.
انگار عینک زدم و دارم روی جدید و واضح زندگی رو می بینم، می بینم که همه چی چقدر با قبل عینکم فرق داره همه چی وضوحش بیشتره، قشنگ تره، در حالیکه شرایط قبلی هیچ فرقی نکرده، البته اضافه بکنم نورگیر بودن خانه جدید رو که آفتاب از طلوع تا غروبش تو خونمون هست و شده رفیقمون، خونه قبلی از اول صبح همه چراغها روشن بود، خونه تاریک تاریک بود، همین هم یه تغییر اساسی و خوب هست.
خدایا شکر تو رو، شکر که هر موقع دلم می گیره که کاش الان خانواده ام نزدیک بودن و از تنهایی در می اومدم یادم میاری همسر و پسرم نعمتهای بزرگ زندگیم رو جلوه می دی زیبا و شفاف، و اینکه بالاخره خانواده ام هستند هر چند دور، که الهی دل همه شاد باشد.
خدایا شکر شکر شکر برای خانه جدید، که کمکم کرده حواسم را پرت چیزهای خوب کنم.
خدایا نعمت سلامتی، با هم بودن و رزق و روزی و توانایی را برایمان عادی نکن، بگذار درشت درشت دیده شوند و حال دلمان را خوب کن. الهی آمین
خدایا نعمت سلامتی را برای همه بندگانت ارزانی دار، پروردگارا حال دل همه بندگانت را خوب خوب کن و بتوانند از این نسیم و خنکای صبحگاهی لذت ببرنند. خدایا دوستت دارم.
درباره این سایت